Kothak ngubengi truffle ireng

NAWARKE KAH hadiah

Hadiah ing sakupeng truffle ireng, ide hadiah kanggo sublimasi rasa lan rasa sing sampeyan tresnani.

JAMINAN KEPUASAN

Produk Kerajinan Tangan Dijamin, pabrik Prancis, ing produksi sithik kanggo sawetara VIP

METODE PEMBAYARAN

Tuber melanosporum, truffle ireng utawa truffle Périgord ireng

Toko Online

Truffle Black Périgord (tuber melanosporum) minangka produk kanthi rasa sing luar biasa. Periode kasebut cekak kanggo truffle seger, aja ragu-ragu cadangan, ora bakal cukup kanggo kabeh wong ...

Temokake kothak kanggo VIP adhedhasar truffle ireng. Produk artisanal jumlah cilik.

Sampeyan seneng nyenengake kulawarga, kanca kanthi menehi pasugatan sing alus. Sampeyan seneng nambah piring kanthi produk sing luar biasa. Dadi, temokake produk sing apik tenan iki.
Kajaba iku, butter Truffle ngemot truffle ireng asli uga diarani Tuber Mélanosporum.

Spesialis seneng truffle iki, menehi rasa halus saka hazelnut, musk lan undergrowth. Dheweke bakal nggugah rasa sampeyan. Mentega kualitas ngemot 3% truffle ireng lan ora ana warna!

Sugeng sore VIP: Ing kothak aperitif, kita wis milih rong produk kanthi ati-ati dening ahli truffle, kanggo kualitas rasa: truffle pâté lan mentega truffle.

Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti manawa produksi truffle ireng ( tuber melanosporum ) dudu ilmu sing pas lan saben taun baline ora padha.

Mula, umume produk digawe nganggo truffle ireng saka wilayah Périgord (tuber melanosporum), nanging gumantung karo pirang-pirang taun lan jumlah sing dipanen, kita milih truffle ireng kanthi kuat ( tuber melanosporum ), saka wilayah liyane kanggo nyipta produk.